Полети до Да Нанг

Посетете централен Виетнам, а и не само с евтините полети до Да Нанг. Регионът предлата изобилие от природни и културни богатства. 

Не пропускайте да посетите и градчето Хой Ан, което се намира на само 30 км. Прочетете изключително интересната история на Мария и Антон, които прекараха там цяла година.

Полети

Самолетните си билети можете да закупите изключително евтино с Qatar Airways. Полетите са със само 1 прекачване и са на цени от 430 Евро за двупосочен билет! Има много възможни дати.

Дати:
Април – Септември 2019
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Да Нанг – София

Примерна резервация:

София – Да Нанг – София – 430 Евро >>>

30 Април – 19 Май 2019

Настаняване

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • TripAdvisor и HotelsCombined– Търсачки за хотели, която сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятни полети до Да Нанг!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement