Дълъг уикенд в Будапеща

Организирайте си самостоятелно дълъг уикенд в Будапеща (Петък – Понеделник) за само 87 Евро, с включени полети и 3 нощувки в отличен 3-звезден хотел. Възможни дати през Януари и Февруари 2018!

Само полети от София до Будапеща и обратно можете да си закупте за 33 Евро!

Полети

Закупете си директни самолетни билети до Будапеща от София с WizzAir. Цената на двупосочния билет е само 33 Евро (65 лв).

Дати:
Януари – Февруари 2018
Вижте възможните дати ТУК >>>

Маршрут:
София – Будапеща – София

Примерна резервация:
19 – 22 Януари (Петък – Понеделник)

Настаняване

За да организираме един приятен дълъг уикенд в Будапеща, към полетите Ви за 33 Евро (Петък – Понедленик), ще добавим и 3 нощувки в един от тези три хотела, с перфектно съотношение качество – цена, много добри оценки и отлична локация.

Цената за 3 нощувки на човек в двойна стая e 108 Евро, или 54 Евро на човек.

Обща цена за дълъг уикенд в Будапеща 87 Евро ( 33 Евро (Полети) + 54 Евро (Хотел) ) 

Вече сте били в Будапеща и желаете да посетите друга Централноевропейска дестинация? Разгледайте предложението за Братислава, като полетите струват само 20 Евро.

Ако решите да отседнете на друго място, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • HotelsCombined и TripAdvisor– Търсачки за хотели, които сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации – Booking.com, Agoda.com, Hotels.com и др.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Ако възнамерявате да ползвате кола под наем (рент-а-кар), то проверете възможностите с глобалната търсачка Rentalcars.com

Търсите си и застраховка за периода на пътуване, проверете предложението от AIG и esky.

Приятен дълъг уикенд в Будапеща.

TravelSmart.bg

 

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement