Дълъг уикенд в Атина

Организирайте си изгодно дълъг уикенд в Атина в началото на 2018 г. за само 56 Евро, с включени полети от София, например Петък (сутрин) – Неделя (вечер), и отличен хотел 3*** в центъра на Атина.

Полети

Предлагаме Ви да си закупите полети с RyanAir, като цената на двупосочния билет от София до Атина към момента е 20 Евро.

Дати:
Декември 2018 – Март 2019
Вижте всички възможни дати ТУК 

Маршрут:
София – Атина – София

карта

Примерни резрвации:
22 – 24 Март 2019

Настаняване

Препоръчваме Ви да отседнете в Marina Hotel Athens*** по време на Вашия дълъг уикенд в Атина.  Хотелът с много добра локация в центъра на Атина, оценките за него са добри и цената за 2 нощувки е 72 Евро за двойна стая, или само 36 Евро на човек.

ОБОБЩЕНИЕ:
Полети: 20 Евро на човек
Хотел 3***: 36 Евро на човек (72 Евро/2)
ОБЩО: 56 Евро

Ако решите да разгледате други предложения за настаняване, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • HotelsCombined– Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.
  • Booking.com – Най-популярния сайт за запазване на хотели. Получете $15 като направите резервацията си през този линк.

Приятен дълъг уикенд в Атина!

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.