Директни полети до Санкт Петербург

Нискотарифната компания Wizz Air най-накрая ще стартира директни и доста евтини полети до Санкт Петербург от София. По този начин сега имаме възможността да си организираме изгодна екскурзия до може би най-красивият град в Русия. 

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.

Важно: Съветваме Ви да се запознаете внимателно с изискванията за влизане в Русия преди пътуването си. В тази статия можете да намерите повече информация за ограниченията свързани с пандемията от Covid-19. Също така, към момента Русия не дава ясни сигнали за платновте си свързани с полети от и до страна през лятото, за това е възможно да има отмяна на полети.

Санкт Петербург е “най-западният” град в Русия от културен аспект, както и най-северният граф с население над 1 милион души в света. Блясъкът на царска Русия е видим из целия исторически център, който е и защитен от ЮНЕСКО. Една от най-големите забележителности на Санкт Петербург е Ермитажът – уникален и огромен музей на изкуството и основна туристическа атракция в Русия.

Разгледайте и предложенията от туристически агенции за организирани екскурзии до Санкт Петербург.

Самолетни билети до Санкт Петербург

Възползвайте се от възможността и си закупете евтини билети от София до Санкт Петербург на цени от 14.50 Евро в посока и 29 Евро за двупосочен билет. 

Дати:
Декември 2021 – Май 2022
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Санкт Петербург – София

Примерна резервация на полети от София до Санкт Петербург

София – Санкт Петербург – София за 29 Евро 

26 – 29 Януари 2022 (Дълъг уикенд)

полети-до-санкт-петербург

А знаете ли, че можем да пътуваме и с безплатна електронна виза до Санкт Петербург? Прочетете повече в специалната ни статия.

Настаняване в Санкт Петербург

По време на престоя Ви в Санкт Петербург Ви препоръчваме да си резервирате хотел или да си наемете апартамент под наем с един от следните препоръчани сайтове:

  • TripAdvisor– Търсачки за хотели, които сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $30 при нова регистрация.

Приятно пътуване до Санкт Петербург.

TravelSmart

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement