Полети до Анталия от София

В тази публикация ще намерите едно много изгодно и удобно предложение за директни полети до Анталия от София. По този начин лесно ще можете да си организирате една приятна лятна или есенна почивка в Турция.

Важно: Препоръчваме Ви да следите внимателно изискванията за пътуване до Турция преди полетите Ви, за да можете да си подготвите и да пътувате спокойно. Повече информация, можете да намерите в тази статия.

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.

Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.
👉 Вижте и как да си ги поръчате безплатно с бонус до 20 Евро.

Ако търсите предложения за пакетни почивки в Анталия, разгледайте офертите тук.

Самолетни билети до Анталия

В момента можете да си закупите евтини самолетни билети за директни полети до Анталия от София с Turkish Airlines. Цената на двупосочните билети започва от само 108 Евро.

Дати:
Септември – Декември 2022
Вижте възможните дати и съответните цени ТУК

Маршрут:
София – Анталия – София

Примерни резервации на полети до Антлаия

София – Анталия – София (директни) за 108 Евро >>>

06 – 13 Ноември 2022 (1 седмица)

полети-до-анталия

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Анталия

Препоръчваме Ви да разгледате следните сайтове за настаняване в Анталия:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятно пътуване до Турция!

TravelSmart

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.