Двупосочни самолетни билети от София до Мадрид

Организирайте си изгодно една city break почивка в Мадрид като си закупите евтино двупосочни самолетни билети от София от само 20 Евро в посока. 

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.
👉 Вижте и как да си ги поръчате безплатно и с пормо код за до 20 Евро.

Самолетни билети до Мадрид

Имате възможността да пътувате до Испанската столица изгодно с Ryanair и Wizzair. Цената на двупосочния билет започва от 46 Евро.

Дати:
Декември 2022 – Март 2023
Вижте възможните дати с RyanAir ТУК
Вижте възможните дати с Wizz Air ТУК

Маршрут:
София – Мадрид – София

Примерни резервации:

04 – 11 Февруари 2023 с Ryanair за 46 Евро

полети-до-мадрид

16 – 23 Февруари за 50 Евро

самолетни билети до мадрид

Подкрепете ни

Как можете да ни помогнете безплатно?

Сайтът ни е напълно безплатен за всички потребители. Ако желаете да ни подкрепите, без това да Ви струва нищо, молим Ви следващият път, когато резервирате настаняването си в Booking.com, да използвате този линк. Цената за настаняването Ви остава същата, а ние ще получим малка комисионна. С тези средства ще можем да покрием разходите си по поддръжката и съществуването на сайта. Благодарим Ви 🙏🏻❤️

Подкрепете ни

Настаняване в Мадрид

По време на пътуването Ви до Мадрид препоръчваме да отседнете в Ganivet Hotel*** с много добра централна локация и оценка 8.3/10.

Други добри предложния са SLEEP’N Atocha*** и Ibis Madrid Centro Las Ventas***

евтин-хотел-в-мадрид

Ако решите да разгледате други възможности за настаняване в Мадрид, препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове:

  • TripAdvisor – Търсачка за хотели, която сравнява цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятнo пътуване с тези двупосочни самолетни билети от София до Мадрид!

TravelSmart.bg

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.