Всеки втори билет на „България Еър“ с -20% отстъпка

Септември е почти в края си, затова бързаме да ви предоставим една много интересна оферта, която си струва да разгледате.  Националният ни превозвач „България Еър“ пусна доста атрактивна промоционална кампания – всеки, който си закупи самолетен билет през септември, може да се възползва от -20% отстъпка от крайната цена при резервация на втори.

👉 Отстъпката може да се приложи както за втори билет на същия полет за придружител, така и при закупуването на втори самолетен билет за различна дата и дестинация –  за пътувания до 30 юни 2021 година по директните полети на „България Еър“.

С пълните условия на кампанията можете да се запознаете на сайта на авиокомпанията www.air.bg

Накъде да потеглим?

А ако се колебаете накъде да потеглите – Прага, Цюрих,  Рим и Милано са едни от най-магнетичните градове в Европа за есенно бягство. Това са и част от дестинациите, за които не се изискват PCR тестове или поставяне под карантина на пристигащите от България.

Сигурност на резервацията ни

На фона на съобщенията на други компании за редуциране на честоти, националният ни превозвач продължава да изпълнява мисията си да лети, като авиокомпанията изпълнява полети по всичките си директни вътрешни и международни линии, по които няма наложени рестрикции.

Към промоцията на “България Еър”

Как да стигнем до Москва?

Благодарение на разширеното партньорството на националния превозвач на България с руската авиокомпания Аерофлот, пътниците вече могат да стигнат от София до Москва и обратно с прекачване в Лондон. Отсечката София – Лондон се изпълнява от България Еър, а Лондон – Москва от руския партньор. Полетите предлагат удобен и бърз превоз между България и Русия, без губене на часове в престой в трансферния пункт и предлагат безплатен онлайн чек-ин от началната до крайната точка както на пътниците, така и на техните багажи.

Сигурност при летене с “България Еър”

Съветваме всички, на които им предстои пътуване, да проверяват редовно информацията за конкретната дестинация на уебсайта на Министерството на външните работи, както и да се подсигурят с маски. В интерес на здравето на пътниците, носенето на предпазни маски е задължително на борда на „България Еър“.

От компанията са категорични, че всички нейни полети се изпълняват съобразно най-високите хигиенни и организационни изисквания, след детайлна дезинфекция със специални препарати, а въздушните HEPA филтри гарантират високото качество на въздух по време на полет.

Повече информация за промоцията и мерките за сигурност на “България Еър” можете да намерите на www.air.bg.

Приятни полети с Bulgaria Air!

TravelSmart

българия еър промоция

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.