Български Instagram блогъри

В тази статия сме включили 15 Български Instagram блогъри, които намираме за интересни да бъдат следени това лято.

Разбира се, най-вероятно сме пропуснали много други качествени профили. За това ще Ви помолим да споделите линкове към техните акаунти в коментари по-долу. Така ще можем да ги разгледаме и включим в следваща наша публикация от този тип. 🙂

Както може би вече знаете, с профила си в Instagram @TravelSmartBG целим да популяризираме българските пътешественици и споделяме техни снимки от пътувания.
Всеки може да участва, необходимо е само да ни тагнете (@travelsmartbg) върху снимките си от вълнуващи пътувания и да използвате #travelsmartbg.

instagram-профил

Ето и Instagram блогърите, от които се вдъхновихме това лято. Това не е класация и профилитe не сa подредени по критерии.

1. Gabriel Gv

Габриел е много активен инстаграмър и GoPro ентусиаст, който ни вдъхновява цяло лято с постовете си от Бали, Египет, Малта и Созопол.

2. Trips with Rosie

Роси е един от популярните български instagram блогъри. Снимките от пътуването й до Флоренция това лято са наистина страхотни.

3. Wanderlust Monkey

Мира е български пътешественик базиран в Берлин. Пътува активно като последните й две дестинации са Рим и Мексико.

4. Where is Galya

Профилът на Галя го открихме наскоро, но той със сигурност впечатлява с много стил, консистентност и симки с високо качество.

View this post on Instagram

📸 @eva.keli 💙

A post shared by 𝑮𝒂𝒍𝒚𝒂 🇧🇬 (@whereisgalya) on

5.  Curls and Coconuts

Curls and Coconuts или Мария и Антон са една много симпатична двойка, която наскоро посети Исландия и наистина вдъхнови всички ни да посетим тази по-отдалечена европейска страна. Неотдавна те написаха и история за пътуването си до Виетнам.

6. Travelling Buzz

Мария е един от най-активните български травъл блогъри и инстаграм профилът и е още едно доказателство за това. В него можете да видите много интересни снимки и highlights от последните и две пътувания до Мароко и Сардиния. Преди време тя ни разказа и за пътуването и до Прага.

7. ZZ Wanderlust

Следим акаунта на Златина от доста време. Дестинациите, които тя си подбира са много интересни, а снимките и от Нова Зеландия и Мароко са великолепни.

8. Stanley is Travelling

Ако сте фенове на екзотичните дестинации, палмите, фламингите и бамбуковите къщички, то Стенли е Вашият инстаграмър!

9. Bilyana | Owl Over The World

Биляна е любител на планината и нестандартните дестинации, в момента тя е на вълнуващо пътуване из Грузия, а преди това беше в Йордания, Израел и Малайзия.