Будапеща, Виена и Братислава

Посетете Будапеща, Виена и Братислава в рамките на едно пътуване за само 29 Евро. Полетите струват 19 Евро а автобусните билети само 10 Евро.

Полети

Предложението ни включва полет от София до Будапеща и полет от Братислава до София.

София – Будапеща – 19 Април
Братислава – София – 25 Април

Примерни резервации:

София – Будапеща 19.19 лв (9.59 Евро) >>

Братислава – София 9.59 Евро >>>

Автобуси от Будапеща до Виена и от Виена до Братислава

С компанията flixbus можете да си запазите билети за по 5 Евро и за двата маршрута. Запазете си билетите директно чрез сайта им www.flixbus.com.

Изберете сами продължителността на престоят Ви във всеки един от градовете и датите за пътуване с автобус. Продължителността на пътуването между Будапеюа и Виена е около 3 часа, а между Виена и Братислава около час.

ОБОБЩЕНИЕ:
Полети: 19 Евро
Автобусни билети: 10 Евро
Общо: 29 Евро

Настаняване

Будапеща

Предложенията ни за настаняване в Будапеща са:

Виена

Предложението ни за настаняване във Виена е Ibis Wien Mariahilf***

Братислава

Нашите предложения за Братислава са Mercure Bratislava Centrum Hotel**** и Loft Hotel Bratislava****

Ако желаете да проверите други предложения за настаняване, препоръчваме Ви да използвате следните уебсайтове за резервация:

  • HotelsCombined и TripAdvisor– Търсачки за хотели, които сравняват цените за избрания от Вас хотел в най-популярните сайтове за резервации.
  • AirBnb – Най-популярния сайт за запазване на апартаменти. Получете $32 при нова регистрация.

Ако възнамерявате да ползвате кола под наем (рент-а-кар), то проверете възможностите с глобалната търсачка Rentalcars.com

Приятно пътуване до Будапеща, Виена и Братислава.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.