Билети за турове и забележителности

В тази статия ще разгледаме една от най-популярните платформи за онлайн резервация на билети за турове и забележителности и други туристически дейности.

❓ И Вие ли сте от тези хора, които желаят да си организират пътуването предварително, за да нямат неприятни моменти по време на почивката си?

Неща като дълги опашки за билети за дадена забележителност или пък тотално изчерпани билети, скъпи предложения на място за турове в града, природата или до друга дестинация или пък големи периоди от свободно време, през които не знаем какво да правим, всичко това може да ни изнерви и провали пътуването до известна степен.

Вижте как можете да предотвратите всичко това с GetYourGuide.

getyourguide-билети за турове и забележителности

Какво е GetYourGuide?

GetYourGuide (www.getyourguide.com) e онлайн платформа, с помощта на която можем лесно да си запазим билети за турове, забележителности, туристически атракции и дейности. Това е най-всеобхватната платформа от рода си и включва над 50 000 предложения в целия свят.

На страницата на всяко предложение можем да намерим подробна информация за това какво включва то, ниво на физическо натоварване (за туровете), както и условия за отмяна и връщане на похарчените средства (в случай че ни се наложи да отменим резервацията).

В допълнение на това, имаме възможността да прочетем и ревютата на бивши клиенти и така да направим избора си за офертата, на която да се спрем.

Резервационната система е сигурна и лесна за използване. Плащанията могат да се правят с банкова карта или PayPal.

билети за забележителности в чужбина

Кои са 6-те причини да използваме GetYourGuide

  • Огромен избор от турове и дейности за всеки тип пътешественик – Изобилието от предложения в GetYourGuide е наистина много голямо. Често се случва да попаднем на неща, за които дори не сме предполагали, че можем да правим или посетим. За това и препоръчваме просто да разглеждате офертите в GetYourGuide за Вашата дестинация преди пътуване, като нищо да попаднете на доста интересно за Вас предложение.

  • “Skip-the-Line” билети за много атракции в целия свят – Опашките за билети за по-известните атракции особено в туристическия сезон могат да бъдат наистина дълги и да ни отнеме часове, докато се сдобием с билети. Добър пример би бил Ватикана, където ако не желаем да прекараме няколко часа пред касата, можем просто да си вземем билета онлайн с GetYourGuide.

  • 24/7 обслужване на клиенти – Независимо дали се нуждаем от помощ преди, по време или след пътуването ни, ние можем да се свържем с клиентския център по всяко едно време чрез имейл, телефон или WhatsApp.

  • Лесна отмяна на билетите до 24 часа предварително – Промяна в плановете? С малки изключение, всички предложения, които можем да намерим в GetYourGuide могат да бъдат отменени до 24 часа преди датата на тура, дейността или посещението на забележителност. Като след това ще ни бъдат възстановени на 100% парите, които сме похарчили при резервацията.

  • Мобилни билети – След като си закупим билета онлайн, ще ни бъде изпратен имейл с прикачения билет в PDF формат. Така лесно можем да го свалим на мобилното си устройство, за да не е необходимо да търсим интернет връзка когато пристигнем и трябва да го покажем.

  • Възможности за резервации, както месеци предварително така и в последния момент – Някои от нас обичат да си организират програмата за пътуването предварително и така да предотвратят нежелани развития в последния момент, като изчерпване на билети и тн. А за някои атракции, каквато е Аламбра в Гранада, билетите свършват седмици преди деня за посещение.

    GetYourGuide е също много добра “last-minute” опция, когато по време на пътуване ни се отвори прозорец от свободно време, за което нямаме план.

Примерни предложения:

Как да намерим и резервираме билети за турове и забележителности?

Да потърсим подходящи турове и атракции – След като сме си запазили самолетните билети и настаняване, време е да си организираме прогамата по дни.  Първо трябва да влезем в www.getyourguide.com, където в менюто за търсене можем да попълним дестинацията ни и периода, през който ще бъдем там.

Да изберем на тур или атракция: След като се заредат резултатите е време да изберем подходящите предложения за нас. Ако ще пътуваме до по-популярна дестинация, най-вероятно резултатите ще бъдат твърде много. Съветваме Ви да ги филтрирате по категория, времетраене или друг критерий.

Съвет 1: Ако сте по-авантюристично настроени, прегледайте заредените предложения преди да ги филтрирате. Много е възможно да излезе такова, за което не сте предполагали, а би Ви било доста интересно.
Съвет 2: За популярни дестинации като Лондон, Париж, Рим, разгледайте офертите за Skip-the-line и Fast-pass билети за основните атракции. Могат да Ви спестят много време и нерви. Купувайки си билетите предварително, няма да е необходимо да се редите на опашките пред касите на Колизеума, Айфеловата кула и тн.

Да се запознаем с условията преди да запазим – След като сме направили списъка си от желани предложения е време да прочетем по-детайлно какво включват те. Препоръчително е да прочете описанието на предложението и ревютата от минали клиенти. Погледнете и неща като работно време, място за среща, правила за отменяне на резервацията и тн.

Да запазим билетите си – След като сме направили избора си е време да запазим билетите за туровете и забележителностите, на които сме се спрели. Това става много лесно, като е необходимо да посочим датата, броя на участниците и предпочитания час (ако имаме опции).

Системата за плащания на GetYourGuide е сигурна и лесна можем да заплатим билетите си с дебитна или кредитна банкова карта или PayPal. Не забравяйте, че винаги можете да отмените резервацията си до 24 часа преди датата, като средствата Ви ще бъдат възстановени на 100%. Също така GetYoutGuide имат Best Price Guarantee, тоест ако намерите същия тур по-евтин някъде в интернет, те доброволно ще възстановят разликата.

Да отидете в деня на определеното място в определения час и да се насладите на тура или забележителността, за която сте си взели билети. 🙂

Няколко популярни предложения от GetYourGuide

РимБилет е приоритет за Колизеума, Римския Форум и хълма Палатин за 38 кв

РимБилет за директен вход към базиликата Св. Петър, Ватикана за 39 лв

ПарижВходен билет за Лувъра (без да чакате на опашка)  – 39 лв

ПарижБилет за Версайския дворец и градини с вкл. аудио гид – 40 лв

Париж1-дневен билет за Дисниленд – 111 лв

БарселонаВходен билет за Парк Гуел – 26 лв

КиевЦелодневен тур до Чернобил от Киев – 175 лв

Заключение

Организирането на едно пътуване не свършва с резервацията на полети и настаняване. Дейностите, които ще правим и местата, които ще посетим по време на пътуването са нещата, които оставят най-траен спомен в нас. Разнообразието от турове, забележителности и туристически дейности става все по-голямо и по-атрактивно. Не пропускайте да разгледате възможностите за следващите Ви дестинации в GetYourGuide. Резервирайки билетите си чрез платформата, можете да направи преживяването Ви по-гладко и безпроблемно, а по този начин и цялото Ви пътуване по-зареждащо и запомнящо се. Успех!

Ползвали ли сте вече GetYourGuide?
Много ще сме Ви благодарни ако споделите опита си по-долу в коментар.
Благодарим Ви!

Разгледайте и другите публикации в раздел Полезни статии.

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.