Полети в Бизнес Класа

Ако планирате по-далечно пътуване в близките 2 месеца и искате да се потопите в комфорта на бизнес класата на Qatar Airways, то в момента можете да се възползвате от страхотно предложение за намалени билети. 

Qatar Airways са лидери на световния пазар що се отнася до комфорта на тяхната бизнес класа. Персонални компютри, изключиетлно удобни седалки, бар, и специално меню са само част от лукса, който те предлагат.
Прочетете повече за страхотни условия, които Бизнес класата на Qatar Airways предоставя ТУК.

Някои от намаленията в бизнес класа, които Qatar Airways предлага включват Шри Ланка, Джакарта както и много други.

КЪМ ОФЕРТАТА

  • Период на продажба: 15 – 17 Септември 2015 г.
  • Период на пътуване: 18 Септември – 13 Ноември 2015 г.

Настаняване

Към Вашите полети до Италия добавете и изгодни предложения за настаняване чрез HotelsCombinedBooking.comAgoda или Hotels.com, топ сайтове в сферата на хотелските резервации.

Преди да направите резервация, проверете оценките и мненията за хотелите, които сте избрали в TripAdvisor

Приятно пътуване в бизнес класа!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement