Банковите карти Monese

Често пътуващите хора, а и не само те започват все повече да преоткриват предимствата от услугите на на модерните FinTech компании, или т. нар онлайн банки. Безспорно един от лидерите в индустрията е Monese. В тази статия ще се опитаме да разгледаме подробно услугите и различните типове банкова карта Monese, както и да споделим опита си от ползването й.

Директно към бонуса от 20 Евро

Ако вече сте запознати с Monese и желаете да си откриете сметка с до 20 Евро бонус, необходимо е да следвате следните стъпки.

1. Отворете тази страница с телефона си и свалете приложението Monese. 2. В процеса на регистрация въведете промо кода MART030 3. Поръчайте картата си Monese. 4. След като тя пристигне и направите първата си транзакция с нея ще получите автоматично бонус от 5 Евро 5. След като похарчите 500 Евро с плащания с картата или с международни банкови трансфери ще получите и втория бонус от 15 Евро..

Какво е Monese?

Monese е една от първите банки във Великобритания, които нямат физически офиси и потребителите комуникират и оперират единствено чрез мобилното приложение. През последните години тя набра голяма скорост и голям брой потребители най-вече поради множеството предимства, които предлага спрямо конкурентните конвенционални и онлайн банки, както и поради изключително удобното за управление мобилно приложение.

дебитна-карта-монесе

Какви са предимствата при ползването на карта Monese?

 • Безплатна сметка в Евро (EUR) или Паунда (GBP)

 • Български лев – Monese работи с български лев, което прави ползването му в България много удачно. От опит можем да Ви споделим, че ако държите средствата си в Евро и плащате с карата в България (тоест в лева), обмените курсове са изключително благоприятни – винаги до сега над официалния 1.95583, а няколко пъти дори и над 1.96.

 • Български език – Приложението може да бъде настроено на български език, както и можем да комуникираме с отдела за клиенти на български.

 • Безплатни тегления от банкомат в целия свят до 200 Евро на месец

 • Безплатен обмен на валути до 2000 Евро на месец и неограничени мигновени плащания между потребителите на Monese

 • Известия в реално време за постъпления, разходи и др.

 • Плащания с телефон – лесно можем да добавим Monese сметката ни към Apple Pay или Google Pay

 • Сигурност – Monese е под регулацията на Financial Conduct Authority, което означава, че парите Ви са на сигурно място. Също така лесно може да заключваме картата си през приложениято.

 • Много добри платени планове – Classic (4.99 Евро/месец) и Premium (14.99 Евро/месец), които предлагат съответно до 800 Евро или неограничени тегления от банкомат, 8 000 Евро или неограничени безплатни превалутирания на месец, и др.

Как да си поръчам карта Monese и да получа 20 Евро бонус?

Откриването на банковата Ви сметка става изключително бързо, като не е необходимо да декларирате постоянен адрес.

 1. Отворете тази страница с мобилното си устройство.
 2. Свалете приложението Monese
 3. В процеса на регистрация използвайте промо кода MART030
 4. Довършете регистрацията и поръчайте Вашата карта Monese
 5. След като я получите и направите първата си транзакция с нея, ще получите автоматично бонус от 5 Евро.
 6. След като похарчите 500 Евро с плащания с картата или с международни банкови трансфери ще получите и втория бонус от 15 Евро..
 7. Наслаждавайте се на удобствата и предимствата на Monese. 🙂

Приятно ползване!

Разгледайте и другите подходящи банкови карти за пътешественици.

Ако имате въпроси или желаете да споделите мнението си, моля напишете коментар под статията.

Благодарим Ви.
TravelSmart

приложение за телефон на monese

Ето и как изглеждат банковите карти в зависимост от плана, който си изберете – Simple (0 Евро на месец), Classic (5 Евро на месец) и Premium (15 Евро на месец).

monese classic planmonese premium planмонесе