Беглика Фест

Посетете фестивала Беглика Фест в края на Август за 78 лева на човек или 98 лева за семейство (2 възрастни + 2 деца).

Под надслов “Играй, Твори, Бъди” Беглика фест 2015 събира на едно място френската сензация с български произход IRe, сръбските реге звезди Kilo Kilo Banda, чилийската изпълнителка Анай Валрад и много други! Бъдете част от това събитие, като грабнете ваучер за:

Тридневен вход за 1 човек – за 78лв;
Четиридневен семеен билет (за двама възрастни и 2 деца до 18 години) – за 98лв.

От 27 до 30 Август актуални алтернативни и експериментални форми на изкуството ще привлекат нови почитатели сред планинската зеленината като Островът на тишинавтите”, интерактивния танцов спектакъл Trinity, цирковия театър Нибрай и приключенската игра “Беглишки нинджи”, както и много други граждански, образователни и инициативи.

КЪМ ОФЕРТАТА

Приятен фестивал!

Поздрави,

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.