Всички банкомати по света без такси при теглене с карта Revolut

Картите Revolut ни позволяват да теглим безплатно от банкомат до 450 лева на месец с безплатния план или 900/1350 лева с платените планове. За съжаление на потребителите, банкоматите на някои банки таксуват самостоятелно такса при теглене, която ние все пак се налага да платим.  

Все още не сте потребител на Revolut?

Разгледайте подробния анализ на услугата Revolut, стъпка по стъпка описание на процеса на регистрация и как можете да получите бонус 3 безплатни месеца на план Premium план в статията “Revolut – Безплатна карта без такси при плащания и тегления от банкомат в цял свят”

Активната общност от потребители на Revolut създаде таблица, която включва списък по държави с всички банкомати, от които можем да теглим безплатно с картите Revolut.

Списъкът се обновява постоянно благодарение на активните потребители, които подават актуална информация ежедневно.

КЪМ СПИСЪКА

Ако желаете да допренесете с актуална информация, можете да го направите в официалния форум на Revolut

👉 Ако все още нямате карта Revolut, сега можете да си я поръчате. Всеки нов потребител получава бонус 3 безплатни месеца на план Premium.

Надяваме се този списък да Ви помогне при следващото Ви пътуване в чужбина или поне да Ви спести време от обикаляне по банкоматите на различните банки.

Ако желаете да споделите мнението си, молим Ви да го направите в “Коментари” по-долу.

В случай, че не сте запознати с услугата на Revolut, то можете да прочетете повече в тази статия.

Приятни пътувания!

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.