Полети до Неапол

Закупете си изгодно полети до Неапол за 18 Евро за двупосочен билет и си организирайте едно чудесно пътуване до Неапол, Амалфийското крайбрежие (Амалфи), Капри, Соренто, Везувий, Помпей и всичките великолпени местенца наоколо.

Ново: Следете ни в Telegram и Instagram

Влезте в канала ни в Telegram и следете историите ни в Instagram, за да получавате първи идеите и предложенията ни за изгодно пътуване.

Някога най-голямото пристанище в Европа, а днес най-голям град в южна Италия, Неапол е една богата съвкупност от много история, традиции, етноси и силен южняшки темперамент. Едни най-впечатляващите забележителности са двореца дел’Ово, катакомбите Сан Генаро, Националният археологически музей, театъра Сан Карло, Кралския дворец, двореца Нуово и катедралата Св. Януарий. Не пропускайте да хапнете пица поне веднъж докато сте в Неапол. Легендата казва,че точно от тук произхожда известната италианска пица Маргарита, чиито доматен сос, моцарела и босилек  символизират точно червения, белия и зелен цвят от флага на Италия.

Регионът около Неапол е един от най-богатите в исторически план, както и един от най-красивите в Италия. Помпей и Херкулан са древни градове с изключително богата история, но за съжаление останали без живот след природни катаклизми. Вулканът Везувий, който е единствения активен вулкан в континентална Европа, се вижда от много места в Неапол и е много интересна дестинация за дневно пътуване. Остров Капри е друга любима дестинация на неаполитанците и гостите на града. Можете да вземете ферибот до там, както от Неапол, така и от Соренто. А може би най-красивата част на региона е Амалфийското крайбрежие, където многоцветни селца са разположени все едно вертикално по стръмните склонове стигащи до кристално сините води на Средиземно море.

Можете да си организирате тези пътувания с влакове и автобуси, но със сигурност по-доброто решение е да си наемете кола изгодно, с която да обиколите навсякъде където сте планували и да останете по колкото си желаете време на всяко едно от местата.

Самолетни билети до Неапол

Сравнително евтино можете да си закупите самолетни билети до Неапол с Wizz Air и Ryanair от само 10 Евро в посока и 18 Евро за двупосочен билет.

Миналата година Ryanair също включиха Неапол календара си от София и така дестинацията вече се обслужва и от двете нискотарифни компании. Билетите вече са в продажба, а възможните дати и цени можете да видите чрез календара по-долу.

Дати:
Октомври – Декември 2023
Вижте възможните дати ТУК

Маршрут:
София – Неапол – София

Примерна резервация за полети до Неапол

София – Неапол – София за 18 Евро >>>

16 – 19 Декември 2023 (Дълъг уикенд)

полети-до-неапол-от-софия

София – Неапол – София за 27 Евро >>>

25 Октомври – 03 Ноември 2023

полети-до-неапол

Настаняване в Неапол и Амалфи

Препоръчваме Ви да използвате един от следните сайтове при избора Ви за настаняване:

  • Skyscanner – Новата търсачка за хотели на Skyscanner сравнява предложенията за избрания от вас хотел от най-популярните сайтове за резервации.
  • Booking.com – Най-популярният уебсайт за резервации на хотели, апартаменти под наем, вили, къмпинг и други типове настаняване.

Приятни полети до Неапол

TravelSmart


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.