Австралия

Здравейте приятели. Ако сте решили да пътувате до Австралия, но самолетните билети Ви се струват твърде скъпи, то това предложение може да Ви се стори доста изгодно.

Австралия е шестата по големина страна в света, която заема територията на цял континент – Австралия. Природата на страна е невероятна – там се срещат уникални растения и животни. Това е единствената страна, където могат да се срещнат торбести бозайници. Големият бариерен риф, който се намира в Австралия, се счита за най-големия жив организъм на планетата. Прочетете повече информация за забележителности, ресторанти и неща, които можете да правите в Австралия, в TripAdvisor. Там също така можете да разгледате много обстойни ревюта за хотелите, които сте си избрали както и да резервирате.

Как да стигнем до Австралия за 162 Евро?

Предлагаме Ви комбинация от три нискотарифни полета, с помощта на които можете да стигнете доста евтино от София до Сидни. По пътя си до Австралия е необходимо да прекарате съответно по няколко дни в Дубай и Манила, столицата на Филипините.

Полети

  • 19/10/2015: София – Дубай (с WizzAir) за 99 лв. (около 51 €)
  • 23/10/2015: Дубай – Манила (c Cebu Pacific) за 250 AED (около 61 €)
  • 05/11/2015: Манила – Сидни (c Cebu Pacific) за 2500 PHP (около 50 €)

Полет 1: София – Дубай

wizz

 

 

 

 

 

 

 


Полет 2: Дубай – Манила

1-1435930920-yOc9-medium

 


Полет 3: Манила – Сидни

1-1435931668-dRB0-medium

 

*Важно е да се отбележи, че билетите включват само ръчен багаж.

Настаняване

Изгодни предложения за настаняване по пътя Ви от София до Сидни можете да намерите чрез HotelsCombinedBooking.comAgoda или Hotels.com, топ сайтове в сферата на хотелските резервации. За някои от тях можете да намерите и промо кодове във Ваучери и Промо Кодове, с които да направите почивката си още по-изгодна.

Прочете повече за хотелите, които планирате да запазите, както и за Вашата дестинация в TripAdvisor.

Airbnb е най-добрата Ви опция, ако решите да отседнете в стая или апартамент.

Приятно пътуване до Австралия!

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement