Две авиолинии обявиха нова дестинация – Санкт Петербург

След като Wizz Air обявиха, че включват Санкт Петербург в летния си календар, това направиха и от Bulgaria Air. 

Най-добрите банкови карти за пътешественици 💳

Безплатна дебитна карта без такси при теглене от банкомат, преводи, обмен на валути и др.
Прочетете повече и сравнете най-подходящите дебитни и кредитни карти за пътешественици.
👉 Вижте и как да си ги поръчате безплатно и с пормо код за до 15 Евро.

Wizz Air

Полетите щe стартират на 2 юли 2020 и ще се изпълняват три пъти седмично – във вторник, четвъртък и събота.

Билетите вече са в продажба в сайта на компанията, като цените към момента започват от 24.99 Евро в посока. (Скрийншот по-долу)

Bulgaria Air

Директната линия на Bulgaria Air между София и Санкт Петербург ще стартира по-рано – на 18 Април 2020. Тя ще се изпълнява 2 пъти седмично – в сряда и събота.

Билетите са вече в продажба и към момента цената на двупосочния билет е 220 Евро с включен регистриран (чекиран) багаж.

Предимството на полетите на Bulgaria Air e това, че може да се комбинира отиване до Санкт Петербург и връщане от Москва или обратното, както и добрите връзки на компанията с Варна и Бургас, в случай че желаете тръгването Ви да е от черноморските градове.

Безплатна електронна виза

От 01 Октомври 2019 българските граждани могат да пътуват до Санкт Петербург и региона с безплатна елетронна виза без консулски такси. Повече информация можете да намерите в статията ни по темата.

Приятно пътуване до Санкт Петербург!

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

TravelSmart.bg


Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.