Авиолинията WOW Air се възражда

След като прекрати оперативните си дейности по-рано тази година, WOW Air отново ще изпълнява полети от следващия месец. 

В пресконференция миналия петък американската компания  USAerospace Associates съобщи, че е придобила авиокомпанията и възнамерява да запази името й. Централата вече ще се намира във Вашингтон, а първия полет през Октомври ще е между Dulles International Airport във Вашингтон и Рейкявик, Исландия.

Първоначално компанията ще стартира само с два самолета, но възнамерява да увеличи бройката им до 10-12 до лятото на 2020.

Сайтът на компанията все още обаче показва съобщението от месец март за прекратяване на дейността.

Ще ви информираме при ново развитие на ситуацията.

Ако харесвате тази публикация и желаете да получавате повече информация от нас можете да се регистрирате за нашия Бюлетин (Newsletter), както и да ни следите във Facebook и Instagram

TravelSmart.bg

Advertisement

Участвай в играта на Fuzetea и Tripadvisor и може да спечелиш уникално all-inclusive пътешествие за двама в чужбина по избор измежду Рим, Барселона, Мексико Сити, Истанбул или Сингапур.

Научи повече за играта във видеото и в сайта на TripAdvisor.

Сайтът ни съществува благодарение на подкрепата на нашите потребители. Някои от връзките (линковете) в статиите ни могат да бъдат част от партньорска програма. По този начин бихме получили комисионна, в случай че Вие ги използвате и направите поръчка. Това не повлиява на крайната цена за Вас и ни дава възможност да продължим делото си. Винаги предлагаме партньори, в качестовто на чиито услуги истински вярваме и харесваме. Благодарим Ви.

Advertisement
Advertisement
Advertisement