За Нас

 

Ние сме група любители, които решиха да споделят с Вас своя опит в намирането на най-изгодните актуални предложения за пътуване в целия свят. Всеки ден внимателно преглеждаме огромен брой уеб сайтове в мрежата, за да намерим евтини полети, хотели, пакетни почивки, застраховки, коли под наем и други. Също така редовно публикуваме актуални ваучери и промо кодове, с които можете да направите пътуването си още по-достъпно. Ние не Ви продаваме нищо, а просто Ви свързваме с компаниите, предлагащи определените предложения. По този начин, нашата единствена цел е да Ви намерим възможно най-изгодната оферта. Следете ни редовно във Facebook, Twitter, Google+ и Instagram и се регистрирайте за нашия Бюлетин (Newsletter) за да не изпускате страхотните ни предложения.

Ако желаната от Вас дестинация или време не съвпадат с тези на нашите публикации, моля споделете това в коментар на някоя от нашите публикации или ни пишете чрез формата за контакти в раздел “Контакти” и ние ще направим всичко възможно за да задоволим Вашите предпочитания.

Приятно пътуване!

PS: В случай, че попаднете на добро предложение за пътуване, което ние не сме публикували, бихме Ви били много благодарни ако го споделите с нас чрез “Коментари” или “Контакти”. Ние ще го проверим и публикуваме, за да могат повече от нас да се възползват от него. Благодарим Ви.

vintage collage cards with place for text - European travel

Travelsmart.bg